кадър:  Писателят разказва как е преминала годината за него. Само преди

...
кадър:  Писателят разказва как е преминала годината за него. Само преди
Коментари Харесай

Калин Терзийски: Всеки се опитваше да обвини някой в тая година и това беше отвратително

кадър:  

Писателят споделя по какъв начин е минала годината за него. Само преди дни той празнува празник.

Дни след оповестяването на изключителното състояние през март писателят Калин Терзийски навърши 50 години. Той отбелязва юбилея си по този начин, както в никакъв случай не е подозирал.

В рамките дневно Калин засажда дърво, става доброволец и прави онлайн галерия.

" Бях с вратовръзка и риза и не по чехли, както съм сега и обяснявах какво е желал да каже създателят с всяка една такава творба ", споделя създателят.

Годината, белязана от COVID-19, кара писателя да преоткрие себе си и да стартира да рисува. В месеците на изолираност основава над 250 произведения, повлияни от вътрешната и външната промяна на хората по време на пандемия.

През 2020 година той приключва и метафизичен разказ, озаглавен " Аз и господ ".

" Всяка година има друго ентусиазъм. и тази имаше вдъхновението на изолацията. Имаше интервали, в които трябваше да се стои у дома, а стоенето у дома е доста значимо за създателя ", разяснява още той пред .

В края на годината Калин Терзийски се усеща печален, тъй като счита, че хората са се разделили тъкмо когато е трябвало да се обединят.

" Всеки се опитваше да упрекна някой в тая година и това беше непоносимо. Включително и аз се поддадох и си върша сметка какъв брой не добре е това да упреквам тоя и оня. И мен ме упрекваха извънредно доста. Покрай ковид умни хора застанаха един против различен, казвайки и едните, и другите умни неща - и коронавирус лоялистите, и коронавирус скептиците споделиха доста умни и доста добре издържани неща и се намразиха, тъй като бяха един против различен ", разяснява писателят.

А за идната година си пожелава здраве.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР